Tuesday 18 October 2011

Lektoriranje Diplom


Slovnična in slogovna pravilnost besedila diplomske naloge je nujna, vendar je med pisanjem besedila naloge težko paziti tudi na to. Zato je po končanem pisanju potrebno nalogo še nekajkrat prebrati in jo dati na koncu še Lektorirati.

Lektoriranje Diplome
Za Lektoriranje Diplome je potreben strokovnjak in seveda čas. Povprečna Diploma se lektorira od 1-3 delovnih dni, odvisno od zahtevnosti in seveda količine besedila. Lektoriranje samo po sebi ne vključuje spreminjanja vsebine ampak le popravljanje slogovnih in slovničnih napak.

Ali lektoriranje vključuje tudi izdelavo kazal?
Storitev Lektoriranje Diplom ne vključuje izdelave kazala, zrcalnih robov in drugih oblikovnih operacij. Vsekakor pa lahko naročite tudi storitev Oblikovanja Diplome vključuje vse, kar je v navodilih za pisanje diplome navedeno, kot potrebno.

Lektoriranje, Oblikovanje in Vezava

Naročilo vseh storitev pri nas se vam bo splačalo, saj boste prihranili čas in denar. Nekatere operacije pri izdelavi diplome se lahko izvajajo vzporedno in se zato čas izvedbe občutno skrajša.
V našem podjetju pa vam v primeru naročila večih storitev priznamo dodaten popust, ki ga obračunamo v ponudbi.

Lokacija
Podjetje opravlja storitve povezane z vašo diplomo popolnoma spletno, kar pomeni, da vam za naročilo, plačilo in prevzem ni potrebno od doma. Vse lahko uredimo preko spletne strani, elektronske pošte in telefona. V primeru, da se odločite za naročilo lektoriranja in vezave pa vam vezane diplome dostavimo kamor koli v Sloveniji.

Potrdila, Dokazila
Nekateri študenti morate ob oddaji diplome predložiti potrdilo o lektoriranju. Nekatere fakultete zahtevajo potrdilo na posebnem obrazcu, nekatere na splošnem obrazcu, nekje je potrebno predložiti  tudi diplomo lektorja, nekje pa vse to ni potrebno. V našem podjetju, Skupina Apis, je mogoče prejeti vsa potrebna dokazila in potrdila, saj je naša ekipa lektorjev ustrezno izobražena z bogatimi izkušnjami.

Ne odlašajte in preverite najboljšo ponudbo Top Lektoriranja Diplom.