Saturday 28 May 2011

Kako do Vezave Diplom

Vezava Diplom
Vezava Diplom v Ljubljani
Vezavo diplom opravljajo knjigoveznice, ki so zaradi največjega povpraševanja, v Ljubljani najgosteje posejani. Večini izvajalcev je Vezava Diplom samo dopolnilna dejavnost, ki jo izvajajo zgolj zaradi povpraševanja. Takšni izvajalci praviloma ponujajo vezavo diplom dražje kot specializirani izvajalci.
Vezava Diplom preko Spleta
Gormat izvaja vezavo diplom popolnoma spletno s celotno podporo pri izdelavi diplom. Tako lahko poleg vezave naročite tudi lektoriranje, oblikovanje in tiskanje diplom, vse popolnoma spletno! Postopek naročila se izvede preko obrazca na spletni strani, ko pa je storitev opravljena se izvede dostava preko pošte ali pa se po vezane diplome oglasite v eni izmed poslovalnic.
Cena Vezave Diplom
Pri preverjanju cene vezave med različnimi ponudniki bodite pozorni na to kaj dejansko dobite za oglaševano ceno. Če govorimo o vezavi diplom mora cena vsebovati trdo vezavo in izdelavo naslovne strani imenovane platnica. Zavajanje in dvigovanje cene se pri nekaterih ponudnikih vezave dogajajo. Vezava Gormat je podjetje, ki vam pošlje nezavezujočo ponudbo pred dejanskim naročilom in ta znesek se ne spreminja! Ne odločite se za ponudnika zgolj na podklagi oglaševanih cen.
Popusti pri Vezavi Diplom
Ali ste vedeli da lahko do vezave diplome pridete še hitreje s pomočjo ugodnosti, ki jih v Vezavi Gormat ponujajo. Naprimer samo zaradi prijateljstva na Facebooku do 5 % popusta. Če potrebujete celoten paket storitev lektoriranje, prevajanje povzetka, oblikovanje, tiskanje in vezava pa boste deležni še dodatnih ugodnosti, hkrati pa boste zaradi celovitega naročila prihranili tudi ogromno časa.
Pomoč pri Vezavi Diplom
Se vam pri zaključevanju zatika? Imate vsega dovolj? Želite brez zapletov od lektoriranja do vezave?
V primeru kakršnih koli vprašanj v zvezi z izdelavo diplom nas lahko kontaktirate preko telefona, skypa ali pa elektronske pošte in z veseljem vam bomo pomagali!

No comments:

Post a Comment