Wednesday 13 October 2010

Vezava Magistrske Naloge

S spremembo šolskega sistema v bolonjske programe počasi izginjajo Diplomske Naloge. No v bistvu jih nadomeščajo Magistrske Naloge, tako se imenuje nadaljevalni študij po sistemu 3+2.

Vezava Gormat je pripravljena tudi na to in za vse študente, ki vas zanima Vezava Magistrske Naloge nudi dodatne ugodnosti.

Pri vsem skupaj pa je najboljše to, da lahko vse opravite kar od doma. Vse kar je potrebno storiti je, da pošljete povpraševanje na vezava@gormat.si.
Pri povpraševanju navedite:
- število izvodov,
- barvo platnice,
- barvo črk na platnici, v primeru tiska pa še
- število črnobelih in barvnih strani ter
- vrsta tiska (enostransko ali obojestransko).

V roku ene ure vam odgovorimo oz. pošljemo ponudbo. V kolikor se z njo strinjate jo potrdite in sporočite ali želite sami prevzeti Magistrsko Nalogo ali pa vam jo enostavno pošljemo po pošti kamor koli (Ljubljana, Maribor, Celje, Novo Mesto, Kranj, Škofja Loka, Koper ...)

Bodite pozorni na naše ugodnosti, ki se iz meseca v mesec spreminjajo. Za vse Facebook fane pa imamo tudi svoj Facebook profil.

Pri vezavi in tisku uporabljamo izključno najboljše materiale (trde platnice, kvalitetne papirje ...), izbor barv je ogromen, najboljše pri vsem pa je, da vam nalogo natisnemo, zvežemo in pošljemo po pošti znotraj 3 delovnih dneh od potrditve naročila oz. še isti dan, če jo osebno prevzamete.

No comments:

Post a Comment