Saturday 15 May 2010

Vezava Diplom

Vezava Diplom pri nas dejansko ne pomeni samo Vezave Diplom dodiplomskim študentom. Pod pojmom Vezava Diplom v našem podjetju razumemo vezavo vseh zaključnih nalog (lahko pa tudi drugih vrst besedil).
Ponujamo dve različni vrsti Vezeve, in sicer trdo in mehko Vezavo Diplom. Trdovezane Diplome so lahko vezane v blago ali imitacijo usnja in imajo trde platnice. Ponujamo različne barve platnic. Pri Trdi Vezavi Diplom moramo na platnico odtisniti zlatotisk, v katerem navadno navedemo, za kakšno vrsto besedila gre in avtorja besedila. Pri Mehki Vezavi Diplom pa gre za besedilo, ki je zvezano v spiralo.
Da bi prevzeli Zvezano Diplomo vam ni potrebno hoditi nikamor. Zvezane Diplome vam v željenem številu pošljemo na dom. Pošiljamo jih v vsa slovenska mesta, in sicer jih dobite naslednji dan od potrditve naročila. Seveda lahko Zvezane Diplome prevzamete tudi na našem sedežu, kjer si lahko vzorce Zvezanih Diplom tudi ogledate. Če želite imeti Diplomo Zvezano v 5 minutah, to storitev pri nas imenujemo Hitra Vezava Diplom, nam vnaprej pošljete platnico, ko pa prinesete natisnjeno besedilo (lahko ga natisnemo tudi mi), greste na kavico, za katero kupon dobite pri nas, in medtem mi zvežemo vašo Diplomo.

No comments:

Post a Comment