Sunday 5 June 2011

Oblikovanje Diplomske Naloge in Dormeo

Se ob reklami za ležišče dormeo kar potopite v spanec? Vas intenzivno utruja oblikovanje diplomske naloge? Ne obremenjujte se!

Počakajte z naročilom Ležišča dormeo!
Oblikovanje diplomske naloge

Zaupajte nam oblikovanje diplomske naloge in poskrbei bomo da bo rezultat ustrezal zahtevam, ki so zapisane v navodilih za pisanje diplomske naloge. Zagotavljamo vam da boste spali bolje. Cenovno ugodno in neprimerljivo lažje je oblikovanje diplomske zaupati tistim, ki se s tem profesionalno ukvarjajo.

Ne samo oblikovanje diplomske naloge brez stresa in skrbi za vas uredimo tudi kakovosten tisk in vezavo diplomskih nalog. Diplomsko nalogo vam natisnemo v skladu z zahtevamo in jo zvežemo v predpisane platnice.
Preprosto zahtevajte popust in poslali vam bomo ponudbo, ki vsebuje cene na količine, ki ste nam jih sporočili. V primeru naročila večih storitev naenkrat ste upravičeni do dodatnega popusta, ki vam ga bomo obračunali v ponudbi.
Če ponujena cena, storitve in rok izdelave ustreza vašim zahtevam preprosto potrdite ponudbo in zadevo bomo pričeli izvajati ter vam jo dostavili v dogovorjenem roku.
Izdelava diplomskih nalog je naša specialna storitev, kar pomeni, da se trudimo in raziskujemo kako svojim strankam, študentom na rednem ali izrednem študiju, ponuditi storitve čimbolj ugodno hkrati pa zelo kakovostno. Vsi zaposleni tako lektorji kot prodajalci imajo v službenem času samo eno nalogo in sicer zadovoljno stranko! 
V primeru, da imate posebne zahteve, ki jih ne srečujemo pri drugih nam boste postavili izziv, ki ga bomo poskusili rešiti v kratkem času. Zato ne odlašajte izdelajte si ponudbo in naročite naše storitve še danes in si tako olajšajte zadnje študentske dneve. Ko boste zaključili s pisanjem ste z nalogo zaključili če boste ostale storitve naročili pri nas.

1 comment:

  1. Pred oblikovanjem ne pozabit na lektoriranje diplomske naloge!

    ReplyDelete